Тонкие полосы

Небеда
Тонкие полосы,
струнами
буквы.
Нотами до, ре, си
звякнули
бубны.
Чашей терпения
льется
молитва.
Пальцы волнение
прячут
в палитру.
Творчество радости -
муки,
чернила.
Памяти  сладости-
«Помню,
любила».