Маша танцювати хоче. Образок

Бурчак Ворожбянский
«Маня, маня, маня, маня» –
Чуємо з телеекрана.
Маша ніжками тупоче,
Пташкою злетіти хоче.
Мама каже: «Ну й мала!»
Бабця: «В мене вся пішла!
Як була я молодою,
Виступала томадою.
Хлопці всі були мої:
Тьохкали мов солов’ї.»
–А дісталась ти орлу, –
Дід регоче, – не ослу,
Маєш донечку яку
І онуку золоту!
–Так, про це я добре знала,
Тож тебе тоді  й обрала, –
Засміялась бабця Ганна. –
Й заспівала: «Маня, маня!..»
… У Машуні сяють очі,
Дуже танцювати хоче.