Мене вже нема

Иван Славко
Мене вже нема…ааааааа

Так розпуклося квіття

Немає тебе у мені у собі …

Собою невиЇшле  у яроквіття

Вишневого цвітоньку – знов обнесло

Грозою вітристою, громом судженим

Однак моя весенько, вишню вроджу

Нехай цим вітрам , що през мене проженюють

Осонює царство - безправне добро

Так йшов через мене іще побиванець

І думавсь прилинуть , де бджоли піють

І я би пішла , та вкорінений рамець

Чужинських пророцтв не пророчить весну