Бедняга Джон. Морская песня

Константин Терещенко
 Жил большей частью во грехе,
И, злым недугом поражён,
Взял да и умер. Эх -хе-хе...
Бедняга Джон

Хрипел молитву, уходя,
И мы надеемся, что он
Мертвее ржавого гвоздя...
Бедняга Джон

Был cброшен за борт на ходу,
И мы надеемся, что он
Горит и корчится в аду...
Бедняга Джон

.........................

Poor Old Joe
Traditional - Lyrics from Iron Men & Wooden Ships, by Frank Shay

Old Joe is dead and gone to hell,
Oh, we say so, and we hope so;
Old Joe is dead and gone to hell.
Oh, poor old Joe!

He's as dead as a nail in the lamp-room door,
Oh, we say so, and we hope so;
He's as dead as a nail in the lamp-room door.
Oh, poor old Joe!

He won't come hazing us no more,
Oh, we say so, and we hope so;
He won't come hazing us no more,
Oh, poor old Joe!