Унiверсальний прогноз. Iронiя

Бурчак Ворожбянский
Овен
Для нас цей тиждень буде гарний.
Здійсняться мрії та бажання.
Присниться лімузин шикарний,
Зустрінете своє кохання.
А ще «дасть дуба» ваш начальник.
Сусід поцупить свиноматку.
На дачі зникне умивальник.
Ну, словом, буде все в порядку!

Тілець
Вам посміхається удача.
Але надійтесь на зарплату.
Якщо згорить електрочайник,
Моліться Богу, що не хата.
Можливо, зрадить вам дружина.
Та ви – подалі від гріха.
Бо враз відкусить «половина»
Оте, що нижче від пупка.

Близнюки
Хоча у вас «небесне» тіло,
Душа – «заземлена», чутлива.
Тож скористайтесь цим уміло,
А не чекайте звідкись дива.
Братів по розуму цінуйте.
Вони, можливо, вам родина.
Живіть! Радійте! Пийте! Жуйте!
Кохайте! Вірте! Ви ж – людина!

Рак
Не треба лізти до болота.
Шукайте ліпше чисту воду.
Нехай до біса йде робота,
Зануртесь з клешнями в природу.
Минайте бари, ресторани, –
Там можна втрапити «до пива».
Лягайте краще на дивана
Й чекайте: прийде мить щаслива!

Лев
Не забувайте, – ви цар звірів
І вам не личить плазувати.
Тримайтесь ближче до банкірів,
Від цього можна зиски мати.
Коли до лап потрапить м'ясо,
Не треба поспіхом ковтати
Й дивитися на нього ласо.
Бо так далеко до зарплати…

Діва
Вас покохають знову й знову,
Півцарства можуть обіцяти.
Та ви не вірте ані слову,
Дурепою так легко стати…
Кохання – юності вершина,
Про нього мріють всі дівчата.
Все ж запитайте: є машина
В обранця? І яка зарплата?

Терези
Щоб стати в бізнесі багатим,
Слід мати очі щирі-щирі.
А ще під вагами тримати
Підточені (на палець) гирі.
Тож усміхайтесь – і торгуйте.
Кмітливість всім базаром править.
Якщо зумієте, – махлюйте!
І будете …завжди з наваром.

Скорпіон
Кусатися – то справа марна.
Від люті інший є рятунок
І зброя – найелементарна:
Тривалий, ніжний поцілунок.
Чаруйте жертв своїх словами,
Що запозичили від мами.
Затим гарячими губами
Нейтралізуйте – до безтями.

Стрілець
Стріляйте влучніше очима:
Чекає здобич вас багата.
Ще ж допоможе гарна рима –
У серце б’є немов гармата.
Якщо ж не стали ви поетом,
А очі вже «дають промашку»,
Не поспішайте стать аскетом,
Слід погадати на ромашку.

Козерог
Живіть спокійно, без тривоги.
Але сюрпризів не минути:
Можливо, вам «наставлять роги»
Чи кинуть до вина отрути.
Не реагуйте. Це – дрібниці.
І не кричіть: «Я помираю!..»
За вами прилетять жар-птиці
І тіло заберуть до раю.

Водолій
Якщо занудить на похмілля,
То вицмуліть мерщій розсолу.
Він після щедрого застілля
Пахучіший за матіолу.
А краще мати точну мірку,
З горілочкою «не водиться».
Ну пожалійте ви голівку,
Вона, можливо, ще згодиться!..

Риби
Ваш апетит – то ворог клятий.
Тож не беріть «чужу приманку».
У цьому році краще мати
Вам скатертину-самобранку.
Якщо є, їжте хліб та сало,
Картоплю з власного городу.
А щоб цього було не мало, –
Частіше пийте чисту воду.