Правильн кроки

Красный Саня
Зупинись зловживати фліртом
Вживати міліграмами смолу
Припинити бавитись дозами спирту
Вбити спокусу-змію
Працювати заробляти аплодисменти
Будувати по кубикам долю
Бути безкорисливим робити щирі компліменти
Поки стрілка життя дожене коло