Хто платитиме за масаж? Усмiшка

Бурчак Ворожбянский
На прийом до лікаря
Дама завітала.
Трішечки заохавши,
Чемно запитала:

– Кажуть, добре робите
Ви масаж фігури.
Але скільки коштує
Вартість процедури?

Ескулап, піднявши очі,
Глянув кокетливо:
– Як для вас... дешевше буде,
Ви ж така вродлива...

– Зрозуміло, – каже хвора, –
Тільки без брехні:
Гроші буду я платити,
А чи ви мені?