Для тебе, мила

Татьяна Слива
Послухай, мила, не думай більше мізками,
краще хай вирішує твоє серце.
Й до біса те, що воно не вміє думати,
зате воно від душі і з перцем.

Тобі не потрібні дієти і каші-суміші,
на тебе не гляне тільки гомосексуаліст.
Повчись у Еморі Блейна (про Фіцжеральда чула?),
він був неабиякий егоїст.

Тоді для білих троянд і ваз не вистачить,
і коли ти полюбиш своє тіло,
Воно й для нього стане надміру бажаним,
аби ти тільки сама не тліла.