Економне життя

Шахтёр
Ти виходь за мене заміж
Ненаглядна, Інно,
Бачу у  житті сімейнім
Гарну я картину:

На питання:- Як діла?
Кажуть:- Дуже класно!
Що тече у всіх життя
Добре, як по-маслу.

Ну а я тобі скажу:-
Ето все – до «Фєні»,
Маєшь ти ходити в мене
В «Поліетилені».

З «Рукава» збудуймо дом,
З «Плівки» - скатертину,
Я у «Плівку» всю гуртом
Заверну родину.

Тато з мамою твої
Будуть наче «пани»,
Вся одежа буде в них –
«Майки», та «Банани».

На банкети, на фуршет,
Модную  тусовку
Гроші тренькать сенсу нєт,
Одягнуть «Фасовку».

Чоловіком став твоїм
І, як підуть дєтки,
Пофарбую я  і  їм
Все на «Шестицвєткє».

Раз попалась на гачок,
Будь тепер в покої,
Народжаєшь діточок,
Та усіх  - по двоє.

Брати памперси не варто,
Розточати воду,
Я «Пакетів» упаковку
Принесу з заводу.

І давай, ти, прекращай
Свої «ахі», «охі»,
Бо замінять вони їм
Плаття і панчохи.

А як дощик, чи сніжок
Станеться у місті –
Зроблю дітям капюшони
Мікронів на двісті.

Як у казці заживемо:
Надувні дивани,
Все із «Гранули» зроблю
І «біде», і ванни.

І гадаю, що нам зайві
В хаті туалети.
Наші діти, та і ми
Сходимо в «Пакети»…


Не марала, щоб взуття,
Дорогенька Інна,
«Плівкой» застелю я шлях
Аж до магазину.

Твої рученьки щоб впредь
Більш не знали втоми,
Хочу викинути геть
Праску я із дому.

Нігті щоби не ламати,
Скажу, як   аматор,
Хочу я тобі придбати
Новий «Ламінатор».

Гардероб засяє в нас
Стане, як «конфетка»,
Бо засяє в нас білизна
Наче «Етикетка».

І одежа вся на диво -
Двадцять перша Ера!
Вся прозора ти, красива,
Наче та «Венера»!

І шкарпетки, й сапоги
Іноземних круче,
Все з «LD-шки» я зроблю,
Краще, ніж у «GUCCI».

Гардероб в тебе не гірше,
Інно, моя панно,
Проте, значно дешевіше,
Ніж « Dolce & Gabbana».

А наряди всі твої:
Кожен день – обнова!
Сполоснула їх під душем,
І воно, як нове…

Обтягла твою фігуру…
Точная посадка…
«Вісімнадцять тут мікрон»…
Все – «Термоусадка».

У хазяйстві посуд увесь
З «Н-шкі», та із «L-кі»,
Всі каструлі, сковорідки,
Чашки, та виделки.

Мити посуд теж не слід,
Я сказав, і «точка»,
Як закінчиться обід –
Все піде на «Бочку».

І у ліжку – «вищий клас»,
Еротичні сцени,
Простирадла теж у нас –
З «Поліетилену»…

Одіяла й подушки,
Все – гладеньке, чисте…
Будем  ковзатися ми,
Наче фігуристи…

Прати теж не слід буде,
Переспали нічку,
В переробку все піде,
Все піде в «Вторічку»

Як не знайдеш ти мене
В ліжку, чи в кроваті,
Знай, що трапилась біда,
Я – на «Роламаті».

Все, я, люба, закінчив,
Іду на планёрку,
Треба «Відділу із збуту»
Зробить добру «порку».