I я любитиму, любитиму тебе

Василий Никонюк -Партия Регионов
Сама дурю себе що не люблю
Але без тебе  жити я не можу
Я страху не пізнаю за любов
Себе віддам в твої надійні руки
С тобою тільки хрест свій понесу
Нехай тернистий шлях в житті пізнаю
Пройду його пройду, пройду, пройду
Тільки тебе щоб відчувала поруч
Хочу щоб в вушко дихав ти мені
І від обіймів бігали мурашки
Сказав мені любитиму тебе
І тільки смерть с тобою нас розлучить
Померти нам с тобою в один  день
Часи у серці битись перестали
Я віру не покине нас любов
І буде жити у житті  другому
І я любитиму, любитиму тебе