Чытаю мантру Сонцу, глядзя у хмару

Валюша Старикова
   Автор: Юрий Кутенин
Пераклад: Валюша Старикова


   Чытаю мантру Сонцу, глядзя ў хмару.
   Не бачу жыццястваральны круг.
   Чакаю сонечны прамень, якi наскрозь
   Раптоўна пырскне сярод снега гурб.

   Чытаю мантру Сонцу, глядзя ў хмару


Юрий Кутенин

   Читаю мантру Солнцу, глядя в тучу.
   Не виден жизнетворный круг.
   Всё ждешь - луч Солнца брызнет вдруг,
   Пронзая в небе снега кручи.

   Читаю мантру Солнцу, глядя в тучу

   http://stihi.ru/2012/12/29/3044