Де ти була

Василий Никонюк -Партия Регионов
Від твого погляду в душі заграла скрипка
А посмішка струну мою заділа
Звуки струни так не дають покою
Мелодія звучить в мені любов’ю
Де ти була де ти була де ти була
Давно я тебе вигадав такою
Де ти була де ти була де ти була
Мені вже серце не дає покою
Не зустрічав а тебе я любив
Побачення чекав, давно с тобою
Цей день чекав і його я зустрів
Дивився в очі  кликала до себе
До танцю тебе  запрошу
Щоб обнімали руки тебе ніжно
Губи мої твій подих відчували
Волосся руки пестило твоє
Мелодія любові не стихала
У снах не матиму я більше вже покою
 До того дня як станеш ти моєю