Школа

Клавдия Дмитрив
Багато шкіл у місті  нашім є
І кожна з них  по  - своєму  цікава.
Знання  всім дітям кожна з них  дає
І  зацікавлена у  кожній  з  них  держава.

Та  наша  школа  зовсім не  така:
Вона  простора,світла,особлива.
В ній  дисципліна є  й багато є  тепла
І атмосфера  дружня та  грайлива.

Прекрасні  тут працюють вчителі,
Котрі знання дають дітям  глибокі.
Зусилля  пикладають чималі
І самостійні вчать робити кроки.

Наче  батьки,турбуються  про  всіх,
Всіх контролюють,все перевіряють.
Лунає з стін  дзвінкий дитячий  сміх.
До  дисципліни і порядку  всіх  привчають.

Багато років  школа ця  стоїть-
Міцні в ній  стіни і міцне коріння.
То ж хай  стоїть ще  декілька  століть
Й панує в ній  добро  і  розуміння.

Вам  процвітання  й  злетів  творчих  всім.
В усьому росту,творчості,наснаги.
Цю  школу  поважаймо й  бережім
Й  бажаючих ,тут вчитись, хай ідуть ватаги.

Низький уклін всім педагогам тут,
Уклін і  тим , хто  має  тут  причетність.
А  школі  цій  лиш  процвітать і  буть,
Мать визнання  і  світову славетність.

             03.02.2013