Епiтафiя по тещi. Усмiшка

Бурчак Ворожбянский
Дільничний свідка запитав:
– Грозою тещу вбило?
– Так, бачив це я, – зять сказав. –
ЇЇ ледь не спалило...
– То б запросили  лікарів,
Безвиході ж немає...
– Хотів, а потім зрозумів:
Вона й без них сконає!