М У З А

Григорий Божок
Серце.  Душа.  Сумління.
Натхнення.  Бажання.  Веління.
Рима.  Ритм.  Мелодія.
Соната.  Рапсодія.  Симфонія.
Вірш.  Пісня.  Послання.
Ода.  Поема.  Вітання.
Байка.  Памфлет.  Сатира.
Перо.  Комп’ютер.  Ліра. 
Пошук  потрібного  слова.
Сюжет.  Елегія.  Баркарола.
Почуття  і  розум  єднаю,
Формою  зміст  обіймаю,
Закликаю  музу  кохану,
Бо  слово  чекати  не  стане.
Натхнення  миттєво  з’явилось,
Й  творіння  у  світ  народилось,
Водити  і  мучити  буде,
Допоки  своє  не  здобуде.
Відомо  давно  на  планеті –
Серцем  пишуть  поети,
А  геній  чим  пише – не  знає,
Вірші  йому  Бог  посилає.