Хоч подумки та тихо-тихо, - йти... Й ТИ?

Зозуля Юрий Павлович
   коли небом просякнуть думки,
   чуття Слова заходять вони, —
   та натраплять й на промені, й вітер...
...й що захочуть, складуть з просто літер!

   з крон й корінь йдуть струм й сік творіння,
   а папір стає на коліна, —
   під словесних рядків приймання...
...в зберігання: та ж не мовчання!!

   в світ, увесь!  і людський, сліпий ще:
   Слово й Перше — йому не вперше, —
   аби Світло Його зорИли...
...й лиш Сюди по слова ходили!!!
   __________________________________________

   + 19.12.2017:  з Миколаєм! — й що жадаєм, й що вже маєм; якщо знаєм?
                і ще: ні дня, ні каїнам, ні юдам, не рідня