Поезiя глибинне джерело

Вера Яковлева 5
Поезія – глибинне джерело.
Торкнусь його я спраглими вустами
І ось, здається, сили прибуло,
І сонце усміхається вже зрання.

Поезія – то чисте джерело,
З якого пити буду до нестями.
Й волію, щоби вічно так було:
Хай серце вимагає втамування!
1970 р.