Любов знедолена - терпка

Валентина Тараненко
Любов  знедолена – терпка.
Тяжкий у грудях її подих.
Безсила - як мілка ріка,
Та надто болісна на подив …

Не в’є гнізда там соловей –
Де причаїлась нелюбов.
Ключ від незамкнених дверей -
Не варта цінність для розмов.

Жорстока воля почуттів
Без відповіді серцю
Не бачить літо зимніх снів.
Зима – не марить сонцем .