Украiнi

Инна Приходько
Роки озираються в колі Сварога.
Пітьму прошиває жертовна гроза.
Душа без притулку – на те і дорога.
Розчахнуте серце – на те і сльоза.

Хлібина - для батька. Колиска - для сина.
І волі окраєць. І пісня здаля.
І тінь від хреста, для якого Вкраїна
на покуті долі рушник розстеля…