Твiй погляд

Наталия Попп
Твій погляд зваблює мене,
Такий проникливий й бажаний,
Що як побачу твої очі,
То зразу розума втрачаю.

Вони у тебе особливі,
Зовсім не схожі на чужі,
Такі живі й занадто рідні
Що аж припали до душі.

Небесно-ніжного відтінку,
Криштальні мов свята вода,
Твої зіниці, ледь примітні,
І добрі, як у немовля.

Твій погляд зваблює мене,
Такий проникливий й бажаний,
А все тому, що ти для мене,
Такий близький, такий коханий.