Як добре бути у теплi

Наталия Попп
Як добре бути у теплі,
Відгородитись від морозів,
Знайти куточок на землі,
Де ти нарешті будеш в змозі..

Зігрітися чужим теплом,
В холодну пору вітру,
Відкрити свій старий альбом,
Життя прожитого палітру,
Передивитися. Відчути. Пережити.

Як добре бути у теплі,
Наперекір о тим морозам,
Які не становитимуть мені,
Ніякої загрози.