О так! Я дуже хитра, не перечу..

Наталия Попп
О так! Я дуже хитра, не перечу,
Ну не дарма ж мене лисицею назвали
Я залишуся, потім тихо втечу
А ви б про це і не дізнались..

Все в свою користь робиться в житті
Таке воно, таке звіряче!
А я лисиця в нім давно, а ти людина?
Та навряд че..

Живе у кожному хижак,
У комусь дикий, в когось він домашній,
а люди де? як сталось так,
Що озвіріли всі добряче?