и у Темных Ангелов бывают светлые души...

Олег Петров 4
Ти каву п"єш маленькими ковтками
Цілуючи вустами філіжанки край
Дивлюсь на тебе:все,що поміж нами
Спливає наче казка:зачекай!
Насолодитись хочу я тобою.
Твій кожен жест карбую назавжди.
Кохаю,п"яний нашою любов"ю
Твій подих легкий,наче цвіт весни.
Ти дивишся на мене ніжно,тепло
І кава чорна терпка і гірка.
Кохаю,знаю:це все не даремно,
Бо ти у мене назавжди ОДНА!