Зроби тату!

Наталия Попп
Зроби тату! Не вічне, тимчасове,
Фарбуй волосся! Ти ж цього бажаєш,
Твоє життя далеко не попсове,
І сенс його, ти з часом відшукаєш!

Ти знаєш, чого хочеш, тож вперед!
Підняли дупи і зробили крок!
Візьми цукерок, замість сигарет,
І слухай свій класичний, вічний ROCK!!