Свiт цей дурний...

Наталия Попп
Світ цей дурний і вічність його не врятує,
Люди, здається, собою уже не керують,
Зовсім не здатні втримати власні слова,
Кожен диктує свої громадянські права!

Щось запитавши, на відповідь і не надійся!
Тебе ігнорують, та цього ти зовсім не бійся!
Кожен міркує лише про шкірину свою..
Не в кожній душі є краплина живого жалю!.