Ти ж пам ятаеш про межу?

Наталия Попп
Візьми мене за руку, не лякайся
Це просто дотик до моєї шкіри,
Прошу лише, не намагайся,
Ти похитнуть мою довіру.

Візьми долонь, бо я не проти
Це ж дружба і нічого більше!
Це вияв легкої турботи,
Роби це тільки.. по ніжніше.

Візьми. Мої долоні мерзнуть..
Як справжній друг допоможи.
Бери! Бо поки холод зникне,
Вся змерзну я, без теплоти.

Зігрій мене! Я цього хочу!
Колись також тобі допоможу
Тримай. І не дивися в очі.
Ти ж пам'ятаєш про межу?