Каламбур на беларускай мове - 55

Леонид Ганчаров
Каламбур пра пасталеўшага сына

Сын-бамбіза сядзіць на ПАДМУРКУ,
Курыць ён, п'е гарэлку ПАД   "МУРКУ".
Што ні фраза ў яго - брудны ВЫРАЗ...
Рада маці: "Сыночак мой ВЫРАС!"

*****

Каламбур о повзрослевшем сыне

Сын-верзила сидит на фундаменте,
Курит он, пьёт водку под "Мурку".
Что ни фраза у него - грязное выражение...
Рада мать: "Сыночек мой вырос!"