Своя бiда

Владимир Солошенко
В житті кожен зустріне біду.
Безневинну, завжди молоду.
Вона з нами є кожну хвилину,
Щоб нас кинути в прірви пучину.

Ми всі знаєм: життя це є битва!
Допомогою буде молитва.
Ще потрібні хоробрість і віра,
Вірних друзів підтримка й довіра.

Коли поряд з тобою є друзі,
То вже місця нема лютій тузі.
А біда тепер спільна — одна,
Дуже швидко зникає вона.