Хай день даруе посмiшку тобi

Маргоша 2
                Хай з подихом холодної зими
                Приходить щастя й стукає в віконце.
                I ти його у душу пропусти,
                Щоб зігрівало тебе, наче сонце.
                Хай день дарує посмішку тобі,
                А вечір - затишок у ріднім домі,
                I щоб завжди в твоєму крузі
                Були любов і вірні друзі.

                Хай радісні тости для тебе лунають,
                А друзі й родина зі святом вітають! 

_________________________________________________
Моїй любій тітоньці Татьяні у День її народження