Эмили Дикинсон - 185 b Fr202 Faith is a fine inven

Саша Казаков
Вера хороша для тех
Кто мир уже познал;
Но нужен Микроскоп когда
Сомнений жар взыграл!

Emili Dickinson
185

“Faith” is a fine invention
For gentlemen who see;
But Microscopes are prudent
In an emergency!