***

Светлана Лункевич
Твій вибір пав не на мене.
Чого ж ти від мене хочеш?!
Я реанімую нерви,
А ти мені їх лоскочеш.
Лишайся із Ними! На правду,
Лишайся де тобі краще.
Душа моя дише на ладан.
Твої слова – її праща.
Та тільки от шкода, юначе...
Ти ж був непоганим хлопцем.
Але все мина, одначе…
Як і кільце у коробці.