Кохай мене, неначе жiнка

Наталия Попп
Схопи мене за руку, як мужчина
Постав на місце, прошу, хоч ізрідка!
Подряпай мою шкіру ти щетиною,
Але кохай мене, неначе жінка.

Ти можеш шльопнути мене по попі,
Щоб знала про своє законне місце,
Щоб не топилась у нудній роботі,
Й чекала чемно на кохані вісті.

Кусай за губи так, щоб заболіло,
Щоб відчувала твою силу і бажання,
Щоб пальців кінчики аж оніміли,
І інших хлопців вже не помічала!

Роби зі мною все, що забажаєш,
Тебе обрала я, ти маєш право.
Мої вимоги всі, вже добре знаєш,
І не дивись на мене так лукаво!

Давай! Доводь мені, мене, себе..
Ти справжній хлопець! Ну мене, до стінки..
Поводься ніби справжній джентльмен,
Й кохай мене завжди, неначе жінка.