Доля свiдок

Наталия Попп
Доля свідок: могла б бути кращою,
Бо насправді хотіла мінятись,
Та не зможу вже стати інакшою
І не хочу. Для кого старатись?

Долю,свідку, прошу тебе, рідна
Розкажи мені правду майбутню:
Чи існує на світі негідник,
Для якого вдягну білу сукню?

Можливо мінятись не треба,
Може хтось і кохає таку,
Що не прагне летіти до неба,
І не хоче сидіти внизу..

Що перечить собі щохвилинно,
Так сміється.. дарує обійми,
Долю,свідку, чи є та людина,
Що врятує мене від рутини?

Рідна, долю.. бажаю дізнатись,
Чи потрібно міняти себе,
За коханням, не хочу я гнатись,
Та без нього, все зовсім не те..