Пережити зиму

Наталия Попп
Пережити зиму важко,
Якщо ти не під ковдрою,
Якщо без чаю чашки,
Лежати в ліжку хворою.

Перетерпіти холод,
Безжалісний, нестерпний..
Я хочу на курорт,
А головне, щоб теплий.

Зима жорстока вбивця
Забрала все живе,
Візьміть її в в'язницю,
Хай там згниє.

Весна чи літо, осінь..
Історія одна
Та все-одно, повірте,
Лише б не ця зима.