без вигоди

Мария Рей
Без вигоди для себе.
День вбиває ніч.
Ніч вбиває день.
Без вигоди для себе.
Люди вбивають людей.
Навіть руки не бруднять.
Достатнього декілька слів.
Так фальшиво люблять.
Ними править гнів.
Без причини б'ють.
В серце.
В душу.
Один одного псують.
Кого ж я псувати мушу?
Ні, не хочу.
Дайте мені спокій.
Не дивіться мені в очі,
Там вмирає осінь.
Не ламайте мені руки,
Не дихайте в спину.
Не давайте волю мукам,
Я й без того гину.
Шрамами душа покрита.
Рани не сховати.
Ви зламали мої крила,
Як тепер літати?
Падаю і розбиваюсь.
Знову. Знову. Знову.
Тепер в темряві ховаюсь.
Покажіть в життя дорогу.
День вбиває ніч.
Ніч вбиває день.
Без вигоди для себе.
Люди вбивають людей.