***

Ди Мэй
так хочеться,щоб ти був завжди поряд,
щоб бачити твій теплий погляд,
щоб відчувати ніжний догляд,
щоб були МИ не просто спогад.

а ти триматимеш мене за руку,
як якусь хім. сполуку,
коли не чутиму ні стук ні звуку?

а прикриватимеш мене,
коли я крастиму Моне,
як музей Мармоттан рвоне?

залишся на мить більше сьогодні,
ніж вчора
нехай тебе не відлякує сукенка прозора.
прихопи з собою лише корінь мандрагора,
бо тобою я стала хвора-прехвора.

9.2.13