Дружба

Катерина Пивак
                за мотивами казки А.де Сент Екзюпері "Маленький принц"


Ми несем завжди відповідальність
За УСІХ, кого ми приручили.
Дружба - це життя ,не віртуальність,
Мов троянда, хоче, щоб полили,

Пригорнули ,ковпаком накрили,
Берегли, немов одну єдину...
Принц і лис в пустелі говорили:
Дружба у людей од серця лине!

Не завжди побачиш ти очима
Те, що серце може лиш відчути.
В когось - досвід , мудрість за плечима.
А із кимось просто хочеш бути...

Дарувати  зорі та усмІшки,
Думати, мовчати, говорити...
Крізь пустелю до води йти пішки.
Вірити, дружити і любити!