Лина Биленька Арфа

Лина Биленька
 
   Книжка "Арфа" - це ліричний струмінь талановитої дитячої поетеси Ліні Біленької, члена
 Спілки письменників України та Міжнародної асоціації українських дитячих письменників.
  Сама вона родом з села Некрасово, що на Вінничині, а тепер мешканка Києва.
  ЇЇ поезіям притаманна природність образного мислення, простота вираження, що робить книжку читабельною і дохідливою. Особливо вміє авторка змальовувати природу, що є домінуючим в її творчості. Не чужі Ліні Біленькій і сатиричний жанр з відтінком легкого гумору, а також інтимна лірика.