Ки в

Красный Саня
Поїздка в метро
Повз станцію Дніпро
Забиті геть крісла
Всі поголівно з мордами кислими
Наступна станція, колихнув вагон
Три жебрака згорнулись біля колони
Кидають дріб'язком в руки мов би в мішень
В них на думці лишень
Дожити цей день
З шматком хліба в кишені
Бідолахи бідолахи лають
Люди самі за  душею нічого не мають