Кава

Красный Саня
Пити каву
Охоплюючи мініатюрну ручку правою
По етикету відведений мізинець
Витягання з печива родзинок

Класична біла серветка
Порожні від цукру пакети
Дивакувато як маленьке горнятко
Добряче прогріває горлянку

Кава корисна
Якщо не зловживати навмисне
Ніжитись приємним ароматом
Не хочеться його залишати

Кавова муза надихає
Багатоповерхівки завмирають
Можна й пограти з уявою
Уявою, різною шаленою і млявою