обери св й шлях

Сергей Кропотов
обери свій шлях до забуття
не забуть години каяття
коли прокинешся від сну
тебе з собою заберу

кохання втома нас здолає
і здасться раєм світ земний
отож ти будеш працювати,
без болю наче проклятий.

і не зламається стріла
пробивши щит окупаційний
ти мрію втілив у життя
здобувши досвід вельми цінний

на небосхилі сонце сяє
та дощик крапає сліпий
куди поділися бацили?
ти їх убив, себе зцілив...