Який у нас господар? Сатира

Бурчак Ворожбянский
Пішов сніжок.
Засипало дороги...
Буксує автотранспорт.
Караул!
А мер дріма...
Ніякої тривоги!
Ну враження таке, –
Пішов в "загул"...
– Оце дива! –
Жартують громадяни, –
Живемо наче в тундрі,
Справжній сміх...
Чи невтямки?
Ще ж влітку сповіщали
Синоптики людей:
Узимку буде сніг...
Воно то так...
Та вибори трикляті
Забрали в мера сили.
Що сказать?
Не може ж він
Себе сам розірвати:
Агітувать щоденно
Й... керувать?..