Таемниця

Ди Мэй
а ти мене любила?
скажи, ти колись мене любила?
дарма я обійми свої відкрила
дарма в своє серце тебе впустила.

а ти мене чекала?
скажи, ти вірно мене чекала?
щоночі ти його лише плекала
а я без тебе тужила й вмирала.

а ти мені брехала?
скажи, ти часто мені брехала?
тіло своє ти йому дарувала
і заборонений плід ти з ним куштувала.

а ти про мене розповіла?
скажи, йому ти про мене розповіла?
сакура наша чомусь відцвіла.
мабуть ти з ним лежала нага.

а ти б мене полюбила?
скажи, ти хоча б на мить мене полюбила?
я би війни усі припинила, спинила
та без тебе і цього не можу. несила.

12.2.13