Гранатовий с1к

Любовь Улуру
               
                Гранатовий  сік 
               


                Сік  гранатовий  --  вітамінів  король.
                Грає  в  здоров`ї  важливу  роль.
                Смачний  напій ,  багатий  таніном,
                Недарма  його  звуть  еліксиром.

                Дивовижний  південний  гранат
                Має  витончений  аромат.
                В  стародавньому  лікуванні
                Призначав  його  Гіппократ.

                Сік  міцний.  Як  червоне  вино.
                Їм  лікують  хвороби  давно.
                Подякують  серце  і  шлунок.
                Він  для  них  --  чарівний  подарунок.

                Калій , магній , а  ще  --  вітаміни ...
                Очищає  ретельно  судини.
                Захищає  від  "злих  радикалів",
                Він  --  кінець  для   "кровавих  баталій".

                Перевершує  він  журавлину,
                Чай  зелений ,  а  також  лохину.
                Сік  граната  з  кавказьких  долин  --
                Буде  в  нормі  гемоглобін !



                Фото  из  интернета.