Хай цi вже дурять! Iронiя

Бурчак Ворожбянский
Везе бабуся на "кравчучці"
Торбинку борошна додому.
А дід-сусід пре на "кучмучці"
Мішечок цукру з гастроному.
– Віднині голод нам не тітка, –
Говорить  зморено старенький.
– Так-так, – підтверджує  сусідка, –
У тебе, бачу, віз гарненький...
Якби на нього посадити
Усіх міністрів і прем’єра
І щоб хоч трішечки провчити,
Відвезти разом до кар’єра…
– Не бажано цього робити, –
Сказав дідусь. – Хай ці вже дурять.
Бо прийдуть інші  паразити
І нас (з тобою)  розкуркулять… 
2007 рік
               
Примітка: сумнозвісні двоколісні
візочки "кучмучки" були в Україні
за конструкцією такими ж як "кравчучки",
але дещо більші за розміром.