Ти така вродлива

Сергей Стрельченко 2
Ти така вродлива
 Така весела та жива
 В тобі живе магічна сила
 Сила любові та добра
 А щє
 Дотепність та жіноча мудрість,
 та щира посмішка весни,
 Ти ніжний ранок
 Та добрий вечір
 Солодка ніч - це також ти
 Ти запах квітів, музика кохання
 Ти це торкання ніжної руки
 Тепло єднання
 Серця полихання
 Ти ніжний шепіт у ві сні
 Солодкий ранок по весні
 Ковточок свіжого повітря
 Струмок прозорої води
 Ти ніжна ласка
 Ти добра казка
 ти моє безумство
 ти моя наркотична залежність
 моя кохана
 Ти є найкраща на Землі.