Óêðàäè ìåíÿ ó...

Ëåíî÷êà Ëèòâèíîâà
Óêðàäè...
            Ìåíÿ...
                   ó...
                Ñóäüáû...

È ó...
        Âðåìåíè...
                     Ìåíÿ...
                           óêðàäè...


Çà òîáîé...
              ß áåñïå÷íî...
                               ïîéäó...

Ïî ñàìîìó...
              òîíêîìó...
                               Ëüäó...

Ïî áóðíî...
               êèïÿùåé...
                               Âîäå...

Ñêâîçü...
        ïûëàþùèé...
                         Àä...
                               Âåçäå!
                      
×åðåç
          âåñü...
                  ìèðîâîé...
                              Îêåàí...

Íå Ïðåãðàäà...
                    Çëîäåé...
                             Óðàãàí...

Ïî-íàä...
        Ïðîïàñòüþ...
                          èç Áåä...

Ïîìíÿ...
        äàííûé...
                  Òåáå...
                           Îáåò...

ß ïðîéäó...
             ñêâîçü...
                 Îñêîëêè...
                                Çëà...
Ïóñòü...
       ñåäàÿ...
                òëååò...
                             Çîëà...

Ñêâîçü...
         íåáåñíûé...
                    Ïàðàä...
                            Ïëàíåò...
Çà òîáîé...
            îáîéäó...
                     Áåëûé...
                                Ñâåò...

Óêðàäè...
             Ìåíÿ...
                          ó...
                Ñóäüáû...
Íàâñåãäà...
                   Ìåíÿ...
                               Óêðàäè!!!!
 







Èëëþ....- Ïàóòèíà...
Äèçàéí...ìîé;)