I ll never, never come back

Ôàèíà Ôàííè
You are so cruel and bad.
Your words cut my heart like a knife.
I’ll never,  never come back.
And you’ll never come back in my life.

I am crying and I feel sad.
Our talking was our last strife.
I’ll never,  never come back.
And you’ll never come back in my life.

I am sitting alone in black.
Not friend, not lover, not wife.
I’ll never, never come back.
And you’ll never come back in my life.