балада про...

Женщина Золотая
- Краплинки сліз, що на очах застигли,
 Я витер би листочком золотим, -
 Так він сплітав дівчаткам молодим,
 Що були з ним, на ньому і під ним,
 Коли стекла весна і роки збігли,

 як марафонці...Фінішна пряма -
 І встане чи не встане - вже питання...
 Слова і вітер... Старість і кохання..
 Хто переможе в нелегких змаганнях:
 Любов чи смерть? Віагра чи зима?