Ти зна ш, справд Земля - кругла

Виктория Дмитрик
Ти  знаєш,справді  Земля  -  кругла,
І  все  те  зло  -повернеться  вдвійні,
Колись  давно  страждала  я  від  болю
Сьогодні  вже,як  бач,  страждаєш  ти
Колись  давно,  я  плакала,молила
"Не  йди"  кричала  я  в  тий  день  тобі,
А  ти  всміхнувся  лиш,сказавши 
"Мила"  пішов  кудись 
І  так  ось  до  зими.
Прийшла  зима,
Розтавила  всі  крапки 
За  це  я  дуже  дякую  її,
Тепер  вже  ніби  все  впорядку
Забула,легко,  сонячно  мені.
Ти  знаєш,справді  Земля  -  кругла,
І  все  те  зло  -повернеться  вдвійні,
Колись  давно  страждала  я  від  болю
Сьогодні  вже,як  бач,  страждаєш  ти